Välkommen till Svea Dentallab 

Svea Dentallab öppnades i Augusti 2009 av fyra tandtekniker som alla arbetat tillsammans i många år  innan dess. Idag har Kjell gått i pension och Svea drivs vidare av Jenny, Eva och Anette. Tillsammans är vi sju stycken tandtekniker på lab.  Vi är ett lab med bredd, med en grym protesavdelning och som jobbar med  alla typer av keramer – såsom

E-Max – skiktade och målade, olika typer av Zirconia med porslin eller monolitiska, och skiktade fältspatslaminat på brännstans, a la Myrin-Toreskog.  Vi jobbar med singel- del- och helimplantat, konventionell teknik  och scannar själva våra och även andras arbeten. Vi tar emot era digitala avtryck ifrån alla öppna system, så som Care Stream, och även Sirona och  3Shape.

 

Tyngdpunkten ligger på hög kvalitet och bästa möjliga estetik.

Tanken är att ha högt i tak för utbyte av kunskap och tankar kring tandvård, och att genom gott samarbete och kommunikation komma fram till den bästa lösningen för just den aktuella patienten.

Vi har vana av att hålla i föreläsningar och kurser för både tekniker och tandläkare, och kommer gärna ut till er klinik för samtal.

facebook